Yemekhane Geçiş Kontrol Sistemleri

İşletmelerin personel giriş çıkışları, personel izinleri, personel maaş hesaplamaları ve puantaj gibi konuları önemsemesi gerektiği gibi aynı zamanda personelinin de yemek yediği yemekhanelerin giriş ve çıkışlarının kontrol altında tutulması çok büyük bir önem taşır.

Çalışanların gün içerisinde kaç öğün yemek yediği, işletmedeki yemekhaneye yabancı kişilerin girip girmediği bunların yanı sıra, aylık, haftalık ve günlük raporlamaları elde edebilme gibi bilgiler işveren için çok büyük bir önem taşır. Yemekhanelerin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde kontrolü işveren üzerindeki hem zaman hem de maliyet külfetini büyük bir ölçüde almaktadır. Çalışanların yemekhaneden yararlanma saatleri geçiş kontrol sistemi tarafından belirlenmektedir.

İşte Runitek yemekhane kontrol sistemi siz değerli müşterilerimize hem yemekhane denetimi hem de düzenini kontrol etme bakımından büyük kolaylıklar sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir